Telefon: +387 35 / 216 490

info@annoa.ba

📌 NOVO U PONUDI – Bermude BRAVE 📌

📌 NOVO U PONUDI – Bermude BRAVE 📌

Radne bermude MODNOG KARAKTERA koje savršeno pristaju zahvaljujući ergonomski oblikovanom “slim fit” kroju koji prati siluetu tijela uz vrhunsku udobnost i moderan trendi izgled uz PREMIUM KVALITET.

Veliki broj praktičnih i prostranih multifunkcionalnih džepova za lakši i efikasniji rad: 2 prednja prostrana džepa + 2 stražnja džepa sa preklopom i zatvaranjem s čičak trakom za sigurno odlaganje ličnih stvari + 3 bočna džepa za alat na desnoj nogavici (odvijač, kliješta, skalper, sklopivi metar, stolarska olovka i sl.) + veliki “cargo’’ džep sa preklopom i zatvaranjem s  čičak trakom na lijevoj nogavici uz još jedan dodatni džep (“džep na džepu”) za spremanje mobitela + 1 džep za skalper ili olovku i gajka za čekić.

Ukupno 10 multifunkcionalnih džepova.

Na preklopima svih džepova kontrastne reflektujuće ukrasne trake koje hlače čine elegantnijim, modernijim i uočljivijim u uslovima smanjene vidljivosti ili noćnim uslovima rada.

Gajke u pojasu šire su od standardnih što omogućava bolje prijanjanje hlača u struku uz korištenje pojasa.

Materijal: Canvas platno 270 g/m2 izuzetno jake izdržljivosti, sastava 65% polyester – 35% pamuk

Veličine: S – 3XL

Boja: kombinacija tamno plavo/svijetlo plave

Omogućava kombinaciju sa više boja pamučnih, modernih T-shirt i Polo majica iz ANNOA ponude kao i prozračnih sport cipela FLYTEX O1 SRC Art.G3355.

📌Više informacija možete saznati u priloženom letku – Pogledaj letak📌

Podijeli ovaj proizvod:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*