Telefon: +387 35 / 216 490

info@annoa.ba

DYNAMIC STRETCH S1st radne hlače – AKCIJA

DYNAMIC STRETCH S1st radne hlače – AKCIJA

 

Maksimalna funkcionalnost uz mnogobrojne džepove na prednjem i zadnjem dijelu hlača, jednostavan pristup višenamjenskim bočnim džepovima za sigurno spremanje alata, telefona, ključeva, kao i dodatnim metar džepom/džepom za alat i gajkom za čekić – UKUPNO 7 DŽEPOVA za obimno i sigurno spremanje + gajka za čekić.

Ojačanja na koljenima od Cordura® platna posebne izdržljivosti sa mogučnošću ubacivanja PU umetaka za veću udobnost. Odlično za keramičare, parketare, majstore koji dosta vremena provode u klečećem položaju.

Ojačanja sigurnosnim ringlicama u uočljivoj fluo-zelenoj kontrastnoj boji na svim ključnim osjetljivim tačkama dodatno povećavaju izdržljivost i dugotrajnost hlača.

Umetci od Cordura® platna crne boje na dnu nogavica za lakše održavanje kod zaprljanja.

Elastična guma u struku za dodatnu udobnost, uz široke gajke za kajš.

Još jedan NOVI model “SLIM FIT” radnih hlača su preporuka za MODERAN IZGLED, IZGLED SA STILOM UZ VEĆU UDOBNOST, POKRETLJIVOST I VEĆEU SLOBODU POKRETA PRI RADU.

Osnovni materijal Stretch keper odličnog sastava koji sprečava skupljanje i garantuje dugotrajnost i postojanost boje a hlačama daje elastičnost:

62% poliester-35% pamuk-3% elastin, 270 g/m² u kombinaciji sa Cordura® platnom crne boje posebne izdržljivosti za veću dugotrajnost i fluo-zelenim Oxford® detaljima.

Boja: tamnosivo/crna sa fluo-zelenim detaljima, tamnoplavo/crna sa fluo-zelenim detaljima

Veličine: 46 – 62.

📌Više informacija možete saznati u priloženom letku – Pogledaj letak📌

Podijeli ovaj proizvod:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*