Telefon: +387 35 / 216 490

info@annoa.ba

DYNAMIC S1st radna bluza – NOVO U PONUDI

DYNAMIC S1st radna bluza – NOVO U PONUDI

Maksimalna funkcionalnost uz mnogobrojne praktične i prostrane multifunkcionalne džepove koji su namjenski konstruisani za sigurno odlaganje alata i ličnih stvari: 2 donja prostrana džepa + 2 gornja prostrana džepa sa preklopom i zatvaranjem na čičak uz dodatke u kontrastnoj fluo-zelenoj boji za veću uočljivost i moderniji dizajn + 1 dodatni džep na lijevoj strani prsa sa kopčanjem kvalitetnim zipperom za sigurno spremanje ličnih stvari + 1 mali džep na lijevom rukavu sa tri pregrade za olovke. Ukupno 6 džepova.

Kopčanje bluze je sa skrivenim kvalitetnim patent zatvaračem – zipperom, uz preklop sa kopčanjem na čičak trake i visokom kragnom kao dodatna zaštita od vjetra i hladnoće.

Konstrukcija bluza je takva da ne ograničava pokrete i da se ugodno prilagođava tijelu i tokom fizičke aktivnosti.

Podesiva manžetna oko zglobova, kao i podesiva širina pojasa bluze sa dodatna dva metalna drikera.

Mnogobrojni reflektirajući elementi cijelom dužinom preklopnog kopčanja, na ledjima i ramenima imaju ulogu bolje uočljivosti u uslovima smanjene vidljivosti, kao i u noćnim uslovima rada, a ujedno bluzu čine elegantnijom i modernijom.

Ojačanja sigurnosnim ringlicama u uočljivoj fluo-zelenoj kontrastnoj boji na svim ključnim tačkama koje su pod opterećenjem, dodatno povećavaju izdržljivost i dugotrajnost hlača.

Osnovni materijal crni keper odličnog sastava koji sprečava skupljanje i garantuje dugotrajnost i postojanost boje, sastav 65% poliester – 35% pamuk, 245 g/m2 u kombinaciji sa keper platnom tamnosive ili tamnoplave boje istog sastava, težine 240 g/m2 i fluo-zelenim Oxford® detaljima.

Boja: crno/tamnosiva sa fluo-zelenim detaljima, crno/tamnoplava sa fluo-zelenim detaljima uz dodatak visoko reflektujućih elemenata.

Veličine: 46 – 62

📌Više informacija možete saznati u priloženom letku – Pogledaj letak📌

 

Podijeli ovaj proizvod:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*