Telefon: +387 35 / 216 490

info@annoa.ba

O NAMA

Firma “Annoa” d.o.o. Tuzla bavi se proizvodnjom i distribucijom opreme za zaštitu na radu i prodajom profesionalnih alata.

Možemo se pohvaliti kako smo vodeći distributer zaštitne opreme u BiH, te da nudimo kompletan asortiman ove opreme i stručan kadar koji Vam u svakom momentu može ponuditi adekvatno rješenje i savjet pri odabiru artikala. Mi smo puno više od same prodaje: mi smo tu da uvažimo mišljenja naših kupaca, servisiramo za naše kupce i udovoljimo željama naših kupaca, te da stalno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bi se osigurala njihova kvaliteta i maksimalna funkcija.

Pored programa radne odjeće novo u ponudi je odjeća za slobodno vrijeme, koja je ujedno i jako dobra ideja za promotivne svrhe Vaše firme.

Od 2013. godine iz svog asortimana nudimo i zaštitne rukavice, cipele, jakne, prsluke pod novim brendom SAFETY1 st , gdje se govori o kvalitetu sa garantovano najpovoljnijim cijenama u regiji.

Uz vlastitu proizvodnju radnih odijela (po našim ili vašim uzorcima) i široku paletu boja materijala, nudimo Vam i izradu ispisa loga Vaše firme tehnikom printa ili veza na svoj radnoj i reklamnoj odjeći.

Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam i širok asortiman profesionalnih alata renomiranih brendova kao što su: BLACK&DECKER, DeWalt, STANLEY ručni alat, visoko tlačni perači, inventer aparati za varenje i pumpe za vodu, a sve u sklopu visokokvalitetnog američkog brenda STANLEY ®  koji je već više od 170 godina sinonim za kvalitetu, pouzdanost, inovacije i vrijednost.

Posjetite našu web stranicu www.annoa.ba i ako ste zainteresovani za naš program sa zadovoljstvom ćemo vam poslati naše kataloge ili ćemo Vas lično obići u Vašim poslovnim prostorijama sa ponudom i uzorcima.

Posjedujemo veliki lager robe, te besplatnu brzu dostavu u sve krajeve BiH u roku od 24 sata.

U aprilu 2009. otvoren je annoa.ba CENTAR opreme za zaštitu na radu i profesionalnih alata najveći i jedini takve namjene u BiH. Nalazimo se 300 m od petlje Šićki Brod u Tuzli, Poslovna zona Tuzla, magistralni put Tuzla – Lukavac. Bit ćemo počašćeni Vašom posjetom jednako kao i pozivom da naši komercijalisti posjete Vas i Vašu firmu!

CERTIFIKATI

PARTNERI

2785
2764
2762
2760